PerÅŸembe, 8 Ocak 2009

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 17/17: Ã–nceki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
09.08.2008, 10:25
muratnvn
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 27
Takımı: beşiktaş
Cevap: MuhteÅŸem Hareketler,Goller ve Videolar
arkadaşlar ben fıfa 08 e türkçe yama kurdum ve daha önce yaptığım transferler gitti sıfırlamıştı ama benim en çok yardım istediğim konu menager de oluşturduğum birden fazla olan menager likleri silmek istiyorum onu nasıl yaparım lütfen yardım edin
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

07.11.2008, 18:27
umutumsun
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 18
Takımı: fenerbahçe
belgelerimdeki fifa 0*8 dosyasına gir menejirliğine koyduğun adı gördüğün dosyaları sil oyuna gir görüceksin silindiğini
06.12.2008, 21:36
sanane53
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 35
Takımı:
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: burndragon

Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: m0K0k0
kardeş şu devdata dosyasını upload etsen bizde direk atsak fifanın içine olurmu ? çünkü böle baya bir karışık olmuş bende anlamadım

Herkese selam size benim devdata yı upload ediyorum, benim ki SNOOPY joypad ama sizinkilerin uyma şansıda yüksek!!!!Link aşağıda yapmanız gereken programfiles/fifa07/data/input içindeki orjinali yedekleyin ve benim devdata yı yapıştırın aynı dosyayı belgelerim/fifa07/user içinede yapıştırın ve oyuna girip kontrol ayarlarını yapın!!!

Benim ayarlarda sağ anolog shift oluyor,pas şut vs ayarlayın kendinize göre ayarlayın ve unutmadan önemli birşey daha oyun kontrol ayarlarında alt bölümde classic yazan yeri digital e çevirmeyi unutmayın!!!!!

İşte Link

http://rapidshare.com/files/14360980/devdata.dat.html

Link ölü biri atabilirmi? Verdiğin siteye de girmiyor.
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 17/17: Ã–nceki Sayfa

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 14:10

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >