Salı, 6 Ocak 2009

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 11/13: Ã–nceki Sayfa Sonraki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
12.11.2008, 10:25
ceza01
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 15
Takımı: BEŞİKTAŞ JK.
Cevap: "Be a Legend"lı Yeni Resimler
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: Cristianoo Ronaldo

ya arkadaşlar ben mallorcadayım şuan 2009-2010 sezonundayım daha t.direktör beni hiç maça çıkartmadı ya to next match diyom sonra skip match sonra yes diyom matcha oynayamıyom ne yapmam lazım?

Sen to next maç dedikten sonra Skip Match 'a değil diğer seçeneğe tıkla...Skip Match demek +MAÇI İZLE+ demektir.. gerçek maçta oynayabilmek için antremanlarda başarı sağlamalısın ..
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

15.11.2008, 02:12
srdr19
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 21
Takımı:
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: Mathematics

Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: bufe1905
Valla ben ilk 150P ye Atalantaya transfer oldum Lig,Lig Kupası,Champions League de kazandım 1170P ye Milana Transfer oldum ve süper gidiyorum şuan.

zorluk derecesi nedir?
Dur ben tahmin edeyim, en düşüğü değil mi?..

Oyunun esas zevki top player veya professional zorluk seviyesinde çıkıyor.

Kesin düşük seviyede
Bir de saçmalık var 6 lig var 4 ü efsane modunda çıkıyo.
Ayrıca Atalanta nın Şampiyonlar liginde ne işi var daha ilk senede..
18.11.2008, 15:58
hugoley
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 30
Takımı: Galatasaray
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: atalay83

Arkadaşlar Become A Legend Mod oyuncularına bir kaç tavsiyem var!

*Eğer Teknik direkötrünüzün gözüne girmek istiyorsanız mutlaka auto movie özelliğini kullanın (LT) tuşu eğer bu özelliği kullanırsanız oyuncunuz hep kendi mevkisinde dolaşır,ofsaytta ise kaçar boş alanlara hareket eder,böylelikle koşu yolunuza çok top atılır.
*Maç içerisinde her topka zıplamayın,sürekli pres yaparak sağa sola koşarak sadece kendinizi yorarsınız.
*Gol atmanız önemli ancak,başlangıçtaki dandik özellikleriniz ile gol atmanız biraz zor olacağından pas ve asiste yönelin maç boyunca toplam ayağınıza 3 veya 5 top değecektir (maç sonu takım arkadaşların istatistiklerine bakarsanız onlarda topla aynı oranda buluşmuş olacağını göürüsüünüz)ancak gelen topları olumlu kullanırsanız rating'iniz en az 6,5 olacak ve bir kaç maç içinde as yedeklere geçecek ve oradanda ver elini 18 diyeceksiniz.(Top player için geçerlidir,diğeri zaten çzocuk oyuncağı.)
*Özelliklerinizin daha hızlı yükselmesi için maç yapmanız ve kuvvetlendirme bölümündeki barları iyi ayarlamanız gerekmektedir,size tavsiyem 5-6 hafta speed'inizi yine 5-6 hafta driblinginizi ve ikisini birden yükseltin ve artışı seyredin.
*Birde her önünüze gelen teklifi onaylamayın,bir takımda en az 1 sezon geçirin.
*Gideceğiniz takım küçük olursa forma bulma şansınız artar ancak gol atma şansızınız azalır.(Valladolidde 2 sezon oynadım ama doğru dürüst pas alamadım ama Deportivo tek forvet oynuyor ve orta sahası kuvvetli bu nedenle çok iyi paslar aldım.Arshavin ve Mista ile iyi anlaşıyorduk))

Pes bir futbol oyunu değil,bir futbol SİMULATORUDUR.

Atalay (LT) tuşunu gamepadle oynarken hangi tuş yardımı ile aktif hale getirebilirim. Ayrıca bir takıma transfer olurken aldığımız transfer ücretinin performans üzerinde veya başka bir şeye etkisi varmı?
18.11.2008, 18:50
istanbulin
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 24
Takımı:
Åžu an Milan'da oynuyorum.
Milli takıma da çağrıldım.

21.11.2008, 14:08
darkman1989
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 20
Takımı: FENERBAHÇE
Konamiyi Tebrik Ediyorum
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: Ronnix10

Bea Legend Fıfa daki Be A Pro Demek Bunu ben söyliyim

Lam 'ı Cim 'i Yok Pro Evolution Soccer Her Halukade de Fifaya Fark Attı Fifa Severlerin Çoğu da Bunun Bilincinde ve Hatta Çoğu Fifacı Pesci Oldu.

Konami Şirketine Helal Olsun Bu Modlar Diğer Modlarla Bizleri Kendisine Çekmeye Devam Ediyor.

İmza :

DoÄŸuÅŸtan Pesci
***19:07***

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=darkman1989&meta=
22.11.2008, 20:48
night_blue
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 27
Takımı:
eğer pesin diğer yıllardaki oyunuda 2009 gibiyse hiç oymnamaya gerek yok kırmızı kartlar havada uçuşuyor bide güzel deniliyor pese tabi her kesin kendi fikri ama gelde oyna hamle yapmıyorum arkadan müdehale ediyor ve kırmızı kart eğer böle olucaksa bırakalım oyun kendi kendine oynasın suçum yok bi maçta 3 kırmızı kart gördüm ve bu her maçta oluyor coooook sıkıcııııııııı
23.11.2008, 12:37
16gkhan
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 18
Takımı: galatasaray
be called national team falan dio milli takıma çağırıldığım anlamına mı geliyor bu nasıl yapıcam bilmiyorum yardım edermsnz....
23.11.2008, 12:57
_casanova_
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 21
Takımı:
Beyler bu modda kaydettiğimiz oyunları nasıl silicez.Benim 4-5 tane kayıtlı oyunum var farklı yerlerde.Transfer tekliflerine göre değerlendirmeler yaptığım için ayrı ayrı kaydettim fakat şimdi silemiyorum.Tek bir kayıt kalsın istiyorum kasmaması açıısndan.Diğer serilerde sanırım 'copy delete' diye bir bölüm vardı ordan siliniyodu ama burda bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
28.11.2008, 13:40
muminturkcan
Kayıtlı Üye
Takımı: galatasaray
Bir maçta 3 kırmızı kart gördüysen helal olsun ne diyebilirim ki..Ayrıca oyun güzel ama orjinal fikirlerin fifa dan çıktığı kesin.Çünkü ilk fifa08 de gördük tek kişi ile kariyer yapmayı.
28.11.2008, 13:48
mustang18
Kayıtlı Üye
Takımı:
bir şey sorcam kariyer bittikten sonra teknik direktörmü oluyosun
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 11/13: Ã–nceki Sayfa Sonraki Sayfa

Hızlı Ulaşım: