Çarsamba, 7 Ocak 2009

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 1/1: 
  Bu Konuyu İzlemeye Al
08.09.2008, 16:42
Bedevi
Haber Editörü
YaÅŸ: 15
Takımı: BeşiktAş
Windows 7 Uçacak
Windows 7 Uçacak
Microsoft'un yeni Windows'ta en çok önem verdiği noktalardan biri de, Vista'da başına bela olan yüklenme süresi. Peki Windows 7 kaç saniyede açılacak?

İşletim sisteminiz kaç saniyede açılıyor? Microsoft Baş Mühendisi Michael Fortin, Windows 7'yi geliştirirken üzerinde en fazla durdukları özelliklerden birinin de yüklenme süresi olduğunu belirtiyor. Hedef ise "çok iyi bir sistemde" 15 saniyenin altına inebilmek. Bilgisayarın konfigürasyonuyla da yakından alakalı olan yüklenme süreleri, Vista ile yapılan testlerde bilgisayarların %30'unun 30 saniyenin altında, %70 oranında ise 50 saniyenin altında sürüyor.

Service Pack 1'de Başardılar
Vista SP1 ile aynı sistemi 45 saniyeden 23 saniye yüklenme süresine indiren Microsoft ekibi, bakalım Windows 7 ile birlikte 15 saniye hedefine ulaşabilecek mi. Daha da önemlisi, sistem "şiştikçe" bu yüklenme süresi ne oranda artacak?

Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

08.09.2008, 17:57
mehmet_1905
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 15
Takımı: Galatasaray
Cevap: Windows 7 Uçacak
bende xp var 10 sn.den az bir sürede açılıyor
09.09.2008, 03:17
bulkane
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 21
Takımı: Fenerbahçe SK
Cevap: Windows 7 Uçacak
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: mehmet_1905

bende xp var 10 sn.den az bir sürede açılıyor

Al işte ne adar gereksiz bir yorum.Konu ile ne alakası var kardeşim, sana kullandığın işletim sistemini ve ne kadar sürede açıldığını soran oldu mu?Lütfen ama, konuyla alakalı cevap yazalım...

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 03:59

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >